Over Sint-Jan Berchmans

Over woonzorgcentrum Sint-Jan Berchmans

Dankzij onze jarenlange ervaring is woonzorgcentrum Sint-Jan Berchmans vandaag een vaste waarde in Hamont. Iedere Zorgtopper werkt met veel passie om samen met bewoners, families en vrijwilligers een gezellige thuis te creëren. Of een bewoner nu veel of weinig zorgen nodig heeft, onze Zorgtoppers staan iedere dag voor hen klaar! Dankzij onze zorg op maat hebben wij verschillende mogelijkheden waardoor we samen met iedere senior aan een kleurrijk leven bouwen in ons woonzorgcentrum.

  • Een woonzorgcentrum in de buurt van familie en vrienden, waar bewoners elk hun eigen stekje hebben. Welzijn en welbevinden staan centraal, we spelen in op jouw persoonlijke noden en wensen.
  • De mogelijkheid tot een kortverblijf waar bewoners die tijdelijk zorg nodig hebben, welkom zijn. Denk hierbij aan een revalidatie na een operatie of om de mantelzorger van de bewoner tijdelijk te ontlasten.
  • Een dagcentrum in dienstencentrum De Kring in Hamont, waar thuiswonende senioren hun dag op een zinvolle manier invullen. Op die manier beleven zij elke dag anders en houden ze de touwtjes van hun leven volledig zelf in handen!
  • Een warme maaltijd in de cafetaria van dienstencentrum De Kring vzw. Senioren kunnen er terecht voor een lekkere en gezonde maaltijd in goed gezelschap.
  • Extra dienstverlening zoals een kapper, wasdienst en pedicure.
011 61 05 80
phone