Kortverblijf bij
Sint-Jan Berchmans

In Sint-Jan kan je ook terecht voor een tijdelijk verblijf. Een tijdelijk of kortverblijf is een aangenaam alternatief om een vakantie of ziekte van je mantelzorgers te overbruggen of ter ondersteuning van je omgeving. Je kan bij ons ook terecht na een ziekenhuisopname waarvan je nog onvoldoende hersteld bent om terug alleen te wonen.

Een kortverblijf kan voor één nacht tot maximaal 90 dagen per jaar. De zorgen in het kortverblijf zijn volledig dezelfde als die van een definitief verblijf. Je verblijft in een ingerichte éénpersoonskamer en kan beroep doen op alle verzorging en dienstverlening van het woonzorgcentrum.

De kamers en badkamers zijn voorzien van alle comfort. De kortverblijf kamers zijn ook ingericht, je hoeft dus geen meubels te voorzien. Wel is het fijn als je wat persoonlijke spullen kan meebrengen. Op die manier voelt de kamer sneller vertrouwd aan.

Voor meer informatie kan je terecht bij de sociale dienst.
Bel voor een afspraak naar 011 61 05 80.

Prijzen

(Geldig vanaf 1 juni 2022)

 • Eenpersoonskamer: € 64,35 per dag
 • Nienke Schellekens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Iedereen is hier altijd even spontaan en vriendelijk. Er is hier een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Zelf hou ik ervan om bewoners te helpen en hen een goed gevoel te geven. Ik vind het fijn dat ik aan iets kan bijdragen dat ze nodig hebben.
  Nienke Schellekens
  Onthaalmedewerkster
 • Ine Lauwers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Bij Sint-Jan Berchmans zijn we heel innovatief. We gaan steeds op zoek naar wat de nieuwe tendensen zijn in het zorglandschap en denken na over hoe we die maximaal kunnen toepassen. Vooral het wonen en leven vinden we belangrijk. Samen met de vrijwilligers, familie en Zorgtoppers zoeken we naar wat bewoners willen. Het brengt verandering teweeg en het is mooi om te zien hoe de teams daarmee aan de slag gaan.
  Ine Lauwers
  Kwaliteitscoördinator
 • Rudi Meylaers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Dit woonzorgcentrum bouwt steeds verder aan zijn eigenheid. Wij mogen als Zorgtoppers steeds mee denken over nieuwigheden zodat bewoners en families tevreden zijn. Van dat laatste krijg ik trouwens enorm veel voldoening.
  Rudi Meylaers
  Diensthoofd Lucht
 • Pier

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik kon niet meer thuis wonen dus ben ik naar Sint-Jan Berchmans gekomen. Het is hier nog nooit tegengevallen. Ik amuseer me elke dag met m’n kameraden.
  Pier
  Bewoner wzc
 • Frans

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ze helpen me langs alle kanten in het wzc en ik slaap hier ook heel goed. Luisteren naar verhalen van vroeger is mijn favoriete bezigheid.
  Frans
  Bewoner wzc
 • Jef

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik word gelukkig als er een Zorgtopper binnenkomt, het één-op-één contact vind ik heel belangrijk. De extra aandacht die je hier krijgt, is heel fijn.
  Jef
  Bewoner wzc
011 61 05 80
phone