Kom thuis

Sint-Jan Berchmans zorgt
ervoor dat jij je snel thuis voelt!

Ben jij op zoek naar een gezellige en vertrouwde thuis waar je helemaal tot rust komt? Dan is wzc Sint-Jan Berchmans iets voor jou.

1

Interesse? Neem contact met ons op!

Wanneer je interesse hebt om jouw toekomstige thuis te ontdekken, neem dan contact op met de sociale dienst (011 61 05 80). We zoeken samen naar een geschikt moment om kennis te maken en ons huis te bezoeken.

2

Een kennismakingsgesprek en rondleiding in ons kleurrijk wzc

We nodigen je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. We geven antwoord op al jouw vragen! Je krijgt alle informatie over de inschrijvingsprocedure en het leven in het wzc. Tijdens de bijhorende rondleiding leggen we je graag in geuren en kleuren uit wat er te beleven valt in huis.

3

Opnamebeleid en beschikbaarheid

Wij werken met een wachtlijst in ons wzc. Deze wachtlijst wordt beheerd door de opnamecommissie. De volgorde van opname wordt bepaald door deze opnamecommissie. De inschrijvingen voor het kortverblijf gebeuren niet met een wachtlijst. Hiervoor neem je contact op met de sociale dienst. Zij helpen je dan verder op weg.

4

Sint-Jan Berchmans, jouw gezellige thuis!

Is er een plaatsje vrij? Dan krijg je een telefoontje van ons of het OCMW. Voordat je definitief verhuist, ontvangen we je graag met een kopje koffie op de dienst waar je gaat wonen. Zo leer je het diensthoofd en de Zorgtoppers al wat beter kennen en voel je je meteen thuis!

011 61 05 80
phone