Dienstenaanbod

Wat kan wzc Sint-Jan Berchmans jou bieden?

Verhuizen naar een wzc is een hele stap, samen zorgen we ervoor dat je terechtkomt in een vertrouwde omgeving. We zoeken met jou naar de gepaste woon- en leefvorm. Dankzij ons het uitgebreid dienstenaanbod van Sint-Jan Berchmans kunnen we inspelen op jouw noden en kan je ook blijven doen, wat je zelf wil doen. Zo bouwen we samen met jou aan een kleurrijk leven!

dienstenaanbod sint-jan berchmans wzc

Woonzorgcentrum

Een woonzorgcentrum in de buurt van familie en vrienden, waar jij je eigen stekje hebt. Welzijn en welbevinden staan centraal, we spelen in op jouw persoonlijke noden en wensen.

dienstenaanbod sint-jan berchmans kortverblijf

Kortverblijf in Sint-Jan Berchmans

Heb je nood aan tijdelijke zorg en opvang? Wij bieden de mogelijkheid voor een kortverblijf. Je kan hier gebruik van maken als je bijvoorbeeld moet revalideren na een operatie of om je mantelzorger tijdelijk te ontlasten.

Jongdementie
dementie

Jongdementie

Bosstraat 7a biedt de mogelijkheid aan 7 personen met jongdementie om te wonen en te leven. Een thuis naast het woonzorgcentrum Sint-Jan Berchmans, met een aparte infrastructuur en werking.

 • Nienke Schellekens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Iedereen is hier altijd even spontaan en vriendelijk. Er is hier een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Zelf hou ik ervan om bewoners te helpen en hen een goed gevoel te geven. Ik vind het fijn dat ik aan iets kan bijdragen dat ze nodig hebben.
  Nienke Schellekens
  Onthaalmedewerkster
 • Ine Lauwers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Bij Sint-Jan Berchmans zijn we heel innovatief. We gaan steeds op zoek naar wat de nieuwe tendensen zijn in het zorglandschap en denken na over hoe we die maximaal kunnen toepassen. Vooral het wonen en leven vinden we belangrijk. Samen met de vrijwilligers, familie en Zorgtoppers zoeken we naar wat bewoners willen. Het brengt verandering teweeg en het is mooi om te zien hoe de teams daarmee aan de slag gaan.
  Ine Lauwers
  Kwaliteitscoördinator
 • Rudi Meylaers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Dit woonzorgcentrum bouwt steeds verder aan zijn eigenheid. Wij mogen als Zorgtoppers steeds mee denken over nieuwigheden zodat bewoners en families tevreden zijn. Van dat laatste krijg ik trouwens enorm veel voldoening.
  Rudi Meylaers
  Diensthoofd Lucht
 • Pier

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik kon niet meer thuis wonen dus ben ik naar Sint-Jan Berchmans gekomen. Het is hier nog nooit tegengevallen. Ik amuseer me elke dag met m’n kameraden.
  Pier
  Bewoner wzc
 • Frans

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ze helpen me langs alle kanten in het wzc en ik slaap hier ook heel goed. Luisteren naar verhalen van vroeger is mijn favoriete bezigheid.
  Frans
  Bewoner wzc
 • Jef

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik word gelukkig als er een Zorgtopper binnenkomt, het één-op-één contact vind ik heel belangrijk. De extra aandacht die je hier krijgt, is heel fijn.
  Jef
  Bewoner wzc
011 61 05 80
phone