Op vakantie!

Op vakantie, samen er op uit!  

 

Sint Jan organiseert, in samenwerking met Zorgverblijf De Dielis, een op maat gemaakte vakantie! Om de unieke beleving van op vakantie gaan te herbeleven nodigen wij bewoners uit om, samen met een vertrouwd persoon, op vakantie te gaan.  

Je kan in gezelschap van een volwassen kind/kleinkind of goede kennis op vakantie gaan. Omdat wij van Sint Jan, ook wel eens graag op vakantie gaan, gaat er ook volk van Sint Jan mee. Het maximum aantal inschrijvingen is beperkt waardoor er voldoende persoonlijke aandacht en aanbod op maat voor alle deelnemers mogelijk blijft. 

Waar gaan we naartoe? Wel, waar het goed is moet je eigenlijk blijven, dus hebben we het niet te ver gezocht. Op ongeveer 1,5 km van Sint Jan ligt De Dielis.  Vakantieverblijf De Dielis is gelegen dichtbij het stadscentrum en tegelijkertijd aan de rand van de groene en bosrijke omgeving van Hamont-Achel. 

Deze groepsaccommodatie is volledig rolstoeltoegankelijk en voorzien van tal van aanpassingen en hulpmiddelen, ondersteuning in de zorg naar wens, enz. Voor een uitgebreide inkijk in de woning: http://www.dedielis.be/ 

Voorlopig hebben we het weekend van 9 tot 12 september gereserveerd. Wanneer we natuurlijk met héél veel op vakantie willen gaan, reserveren we extra momenten!  

Aangezien deze vakantie kadert binnen een subsidieproject van Toerisme Vlaanderen kunnen wij deze vakantie uitzonderlijk aanbieden aan 30€/deelnemer. De kosten voor maaltijden, drinken en activiteiten zijn hierbij niet inbegrepen. 

Ondertussen goesting gekregen? Laat het ons zeker weten! Dat kan bij Ine Lauwers of bij een van onze diensthoofden!  

 • Nienke Schellekens

  Wat mag je verwachten van ons?

  Iedereen is hier altijd even spontaan en vriendelijk. Er is hier een gemoedelijke, huiselijke sfeer. Zelf hou ik ervan om bewoners te helpen en hen een goed gevoel te geven. Ik vind het fijn dat ik aan iets kan bijdragen dat ze nodig hebben.
  Nienke Schellekens
  Onthaalmedewerkster
 • Ine Lauwers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Bij Sint-Jan Berchmans zijn we heel innovatief. We gaan steeds op zoek naar wat de nieuwe tendensen zijn in het zorglandschap en denken na over hoe we die maximaal kunnen toepassen. Vooral het wonen en leven vinden we belangrijk. Samen met de vrijwilligers, familie en Zorgtoppers zoeken we naar wat bewoners willen. Het brengt verandering teweeg en het is mooi om te zien hoe de teams daarmee aan de slag gaan.
  Ine Lauwers
  Kwaliteitscoördinator
 • Rudi Meylaers

  Wat mag je verwachten van ons?

  Dit woonzorgcentrum bouwt steeds verder aan zijn eigenheid. Wij mogen als Zorgtoppers steeds mee denken over nieuwigheden zodat bewoners en families tevreden zijn. Van dat laatste krijg ik trouwens enorm veel voldoening.
  Rudi Meylaers
  Diensthoofd Lucht
 • Pier

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik kon niet meer thuis wonen dus ben ik naar Sint-Jan Berchmans gekomen. Het is hier nog nooit tegengevallen. Ik amuseer me elke dag met m’n kameraden.
  Pier
  Bewoner wzc
 • Frans

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ze helpen me langs alle kanten in het wzc en ik slaap hier ook heel goed. Luisteren naar verhalen van vroeger is mijn favoriete bezigheid.
  Frans
  Bewoner wzc
 • Jef

  Onze bewoners over het leven in het woonzorgcentrum

  Ik word gelukkig als er een Zorgtopper binnenkomt, het één-op-één contact vind ik heel belangrijk. De extra aandacht die je hier krijgt, is heel fijn.
  Jef
  Bewoner wzc
011 61 05 80
phone